Ημιπολύτιμοι Λίθοι - Χειροποίητα Κοσμήματα
Τηλεφωνικές Παραγγελίες και Πληροφορίες: 215-550-7774

Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή

Σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας με courier και εσείς πληρώνετε κατά την παραλαβή της. Για παραγγελίες με αντικαταβολή θα επιβαρύνει με πρόσθετο κόστος των 2€.

 

Με πληρωμή μέσω του PayPal

Το PayPal σας επιτρέπει να κάνετε γρήγορα και εύκολα πληρωμές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, ενώ για την πληρωμή ΔΕΝ είναι απαραίτητο να διαθέτετε λογαριασμό στο PayPal, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

 

Πιστωτική Κάρτα

Δεχόμαστε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτας έκδοσης VISA, Master Card, American Express και Diners Club.

Οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το lillsygem.com μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς. Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Paypal εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.  Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard ή AMEX ή Diners Club καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Η συναλλαγή ολοκληρώνεται χωρίς να χρειάζεται ανακατεύθυνση σε διαφορετική σελίδα.