Ημιπολύτιμοι Λίθοι - Χειροποίητα Κοσμήματα
Τηλεφωνικές Παραγγελίες και Πληροφορίες: 215-550-7774

Αβεντουρίνη

Η αβεντουρίνη ανήκει στην κατηγορία του Χαλαζία με μείγματα Αιματίτη και Φουξίτη. Το χρώμα της είναι αδιάφανο, άλλοτε μπλέ ή πράσινο και αραιά σε γήινες αποχρώσεις καφέ, κόκκινο, κίτρινο ή και πορτοκαλί.

Το όνομα του σημαίνει περιπέτεια. Το χρησιμοποιούσαν στην Αρχαία Κίνα ως φυλακτό που έφερνε ευτυχία, ανανέωση, διαύγεια, ηρεμία.

Η αβεντουρίνη προστατεύει από το παθογόνο άγχος και την κακή ενέργεια, είναι κατευναστική και δημιουργεί συνθήκες ψυχραιμίας και γαλήνης σε δύσκολες καταστάσεις για σωστές αποφάσεις και συμφωνίες.

Φέρνει τύχη, ευτυχία, ανάταση, ευημερία, ισορροπία, αφθονία και διαύγεια. Είναι λίθος που φέρνει τύχη σε τυχερά παιχνίδια, ανανεώνει την φρεσκάδα και την άνεση στο σπίτι. Αυξάνει την καλλιτεχνική δημιουργικότητα και την επιμονή όπως και την υπομονή.

Εντείνει το ερωτικό κυνήγι και την αισθησιακή περιπέτεια.

Προσφέρει ηρεμία, εκφραστικότητα, αποφασιστικότητα και ενδυνάμωση κυρίως σε επίσημες διαλέξεις και ομιλίες όπως επαγγελματικά συνέδρια ή εκπαιδεύσεις ή αγορεύσεις.

Παρέχει ισχυρή ενέργεια για καθαρές επιλογές στις ερωτικές περιπέτειες και δίνει έναν αέρα φρεσκάδας στις διαπροσωπικές επικοινωνίες.

Εντείνει την μεταδοτικότητα και την επικοινωνία, κατευνάζει τα αρνητικά συναισθήματα και βοηθάει στην οργάνωση της σκέψης και της ζωής.

 

Η αβεντουρίνη, ως θεραπευτικό μέσο, έχει ευεργετική δράση στις φλεγμονές, τους αδένες, τις πληγές και όλο το νευρικό σύστημα. Βοηθάει στην τόνωση του καρδιακού συμπλέγματος και ρυθμίζει τα επίπεδα της πίεσης. Ενεργοποιεί τις καύσεις και καταπολεμά την χοληστερίνη. Ανακουφίζει από πόνους του μυϊκού συστήματοςκαι εμποδίζει τις δερματικές παθήσεις. Επίσης, προστατεύει την ψυχή και επιδιώκει την γαλήνη και την ηρεμία. Εξαφανίζει τις ζαλάδες και την αρνητική ενέργεια.

Εκπροσωπεί τα ζώδια Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι, Καρκίνος, Παρθένος, Ζυγός, Υδροχόος.

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.